HYRJELAJMESHOWBIZFotot nga paparazzi/ Si e shijon jetën e natës në Bllok vëllai...

Fotot nga paparazzi/ Si e shijon jetën e natës në Bllok vëllai i kryeministrit, Olsi Rama

Për shumë personazhe të njohur, kokorja në motorr është jo vetëm domosdoshmëri për të qenë të atrecuar në ndonjë rast aksidenti, por gjithashtu edhe një mënyrë për të mos u njohur.

Kjo, sepse të qenit nën vëmendjen e njerëzve gjatë gjithë kohës, për shumëkënd është e lodhshme. Por kjo duket se nuk përbën problem për Olsi Ramën, vëllain e Kryeministrit Edi Rama.

Ai është fotografuar pak ditë më parë nga paparazzi ynë në rrugët e ish-Bllokut, teksa kishte hipur pas në motorr dhe fakti që ishte pa kokore, e mundësonte lehtësisht identifikimin e tij.

I gjatë dhe gjithmonë i veshur sport, Olsi Rama duket se gjen rehat në jetën e kafeneve të zonës së ish-Bllokut ku shihet mjaft shpesh.

TE TJERA

spot_img