HYRJELAJME‘Çunat e Londrës mbajnë ekonominë shqiptare’/ Alfred Cako godet sërish!

‘Çunat e Londrës mbajnë ekonominë shqiptare’/ Alfred Cako godet sërish!

Konspiracionisti Alfred Cako tashmë njihet për deklaratat e tij të forta.

Kësaj radhe në “Rrethi Katror”, ai tha se ekonominë shqiptare e mbajnë në këmbë djemtë që janë në Londër të Anglisë dhe jo shqiptarët që punojnë në vend.

“Ekonominë shqiptare e mbajnë çunat e Londrës. 1 mln e 700 mijë vedeta janë andej. Dërgojnë mbi 10 mijë euro në muaj dhe 14 mld euro në vit baras me GDP e vendit tonë.

Çunat kanë korruptuar edhe policinë italiane edhe atë angleze. Një nga kokat e Anglisë është një djalë nga Fieri, por nuk dua të përmend emra”, tha Cako.

TE TJERA

spot_img