HYRJELAJMEBashkia udhëtim 3 ditor në Dubai! Kush do drekojë-darkojë te Nusr-et?

Bashkia udhëtim 3 ditor në Dubai! Kush do drekojë-darkojë te Nusr-et?

Një tender për blerje bileta udhëtimi ka nxjerrë zbuluar krerët e Bashkisë së Tiranës, të cilët do të zhvillojnë një vizitë 3-ditore në Dubai.

Sipas dokumenteve që disponon BoldNews.al, institucioni i drejtuar nga Lali Eri ka hapur një procedurë tenderimi për blerje bileta udhëtimi në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Por, a do të udhëtojë Arbi Mazniku kësaj herë? A do të jetë ai rrëfyesi i dy zyrtarëve të tjerë? Natyrisht, Mazniku i di vendet më të mira në Dubai, pasi ka qenë edhe herë tjetër në këtë vend.

Madje ka shëtitur në qiellgërrvishës dhe ka darkuar te restoranti i famshem i Nusr-et, ku vetëm një darkë kushton sa rroga e të gjithë vitit e Maznikut. E theksuam rroga, pasi nuk po përmendim pagat si anëtarë bordi në institucione të ndryshme apo të ardhura nga forma të tjera.

TE TJERA

spot_img