HYRJELAJMEKURIOZITETEVajza 14 muajshe bie në pishinë, babai “fluturon” për ta shpëtuar. Ajo...

Vajza 14 muajshe bie në pishinë, babai “fluturon” për ta shpëtuar. Ajo që ndodh më pas… (VIDEO)

Një video e dri thëru ese është shpërndarë me mijëra herë në internet, ku një vajzë e vogël, vetëm 14 muajshe, bie në pishinë.

Video është kapur në pishinën e një vile në Brazil, ku vajza e vogël e quajtur Bella zhy tet në pishinë.

Në pamundësi për të notuar, ajo fillon të për’plasë krahët në ujë, ndërsa, fatmirësisht, babai i saj, Cleyton Alves Pinto, arrin ta shohë.

38-vjeçari zhy tet menjëherë për ta shpëtuar dhe ia arriti qëllimit.

“Dëgjova bashkëshortin duke bër titur dhe kur arrita atje, vajza ishte qetësuar”, tha nëna e vajzës së vogël, e cila publikoi edhe videon.

TE TJERA

spot_img