HYRJELAJMEARGËTIMMiu futet në studio gjatë emisionit direkt të Top Channel, moderatorja habit...

Miu futet në studio gjatë emisionit direkt të Top Channel, moderatorja habit me reagimin e saj (video)

Ditën e djeshme në “Goca dhe Gra” moderatoret janë maskuar si ushtarët e “Squid Game” duke qenë se jemi në prag të Halloween-it.

Krista është shprehur që frika e saj janë minjtë dhe merimangat. Kaq ka mjaftuar që Fatma të dalë nga studio dhe ti punojë një rreng Kristës.

Ajo ka marrë në një vazo qelqi një mi dhe I ka thënë Kristës se duhet të përballet me të që të mos ketë frikë.

Fillimisht Krista është ngritur nga karrigia duke u përpjekur ta largojë, por më pas fillon të qetësohet dhe tregon se nga afër nuk është aq I frikshëm saç ajo mendonte.

TE TJERA

spot_img