HYRJELAJMEHISTORIA IMEU dëbua nga familja, i riu tro ndit: Po arrita 30 vjeç...

U dëbua nga familja, i riu tro ndit: Po arrita 30 vjeç beqar, nuk kam ç’e dua jetën

I riu Xhetan Koka ka rrëfyer në emisionin “Historia ime”, marrëdhënien e tij problematike me babain.

Shkak për këtë është bërë ndarja e padrejtë e pasurisë. Xhetani pretendon në studio, se pavarësisht se kanë tre shtëpi, babai nuk i jep asnjërën prej tyre.

Fëmijëria e tij ka qenë e vështirë, babai e përzinte edhe nga shtëpia. Që në moshën 13-vjeçare, ai ka kryer vjedhje dhe duke rënë brenda.

TE TJERA

spot_img