HYRJELAJMEBOTA“Eskursion” në bar homoseksualësh, prindërit zemërohen me bordin e shkollës

“Eskursion” në bar homoseksualësh, prindërit zemërohen me bordin e shkollës

Një anëtare e bordit të shkollës në Florida, SHBA, udhëhoqi një grup fëmijësh të shkollave fillore në një udhëtim në një bar homoseksualësh, sipas fotove të udhëtimit që ajo postoi në mediat sociale.

“Isha shumë e nderuar që isha e ftuar në udhëtimin në terren të vizitorit Wilton Manors Elementary të Rosie’s! Studentët dhe unë patëm një shëtitje argëtuese dhe mësuam shumë për komunitetin tonë!

Një falenderim i madh për Rosie’s Bar and Grill për pritjen e këtij udhëtim në terren çdo vit!”, postoi të mërkurën anëtarja e Bordit të Shkollës së Qarkut Broward, Sarah Leonardi, në faqen e saj zyrtare të bordit të shkollës në Facebook.

Postimi tregon foto të fëmijëve në barin e njohur të homoseksualëve në Florida, Rosie’s, si dhe një foto të fëmijëve që pozojnë pranë tabelës së restorantit.

Leonardi nuk iu përgjigj menjëherë kërkesës së mediave për koment mbi udhëtimin në këtë bar.

TE TJERA

spot_img