HYRJELAJMESHOWBIZE vutë re GABlMlN e pafaIshem te Borës në Përputhen dje? Ja...

E vutë re GABlMlN e pafaIshem te Borës në Përputhen dje? Ja çfarë tha, por askush nuk foIi

Ditën e sotme gjatë puntatës së radhës të Përputhen, diskutimet ishin të shumta dhe të ashpra, e pikërisht të shkaktuara edhe një herë nga takimi që kishte bërë Argjendit me Ritvanes.

 

Por gjatë kohës që të gjithë ishin kthyer ndaj Ritvanes dhe i thonin pse nuk e përqafon Argjendin, MIkela i doli në krah Ritvanes duke thënë se s’ka asgjë të keq dhe se mund ta bëjë kur ta ndjejë. Por ky ndryshim i papritur i Mikeles i ka rënë në sy Borës dhe Arjanit , duke dashur të thotë se Mikela ndryshoi qëndrim sepse Argjendi nuk po ia var me.

 

Por nga shejtësia u ngatërrua dhe tha: Mikela qëndroi qëndrim… Por Bores nuk duhet ti vihet ne faj, me gjithe keto ngjarje qe po ndodhin ne Big BRother keto kohe ne lidhje me historine e saj dhe Donaldit

 

Ajo sikur e ka humbur fokusin ne Perputhen, ndoshta dhe pse ka rene vlera e ketij emisioni ku gjithcka duket qe eshte skenar.

TE TJERA

spot_img