HYRJELAJMESHOWBIZArgjendi i lëshon duart ‘poshtë’ gjatë vallëzimit me Ritvanën

Argjendi i lëshon duart ‘poshtë’ gjatë vallëzimit me Ritvanën

Argjendi dhe Ritvana kanë vallëzuar në episodin e sotëm. Ritvana dhe Argjendi shprehin pëlqimin e tyre për njëri-tjetrin jo rrallë herë.

 

Në episodin e sotëm ata u panë tejet të afërt teksa edhe bënë një vallëzim romantik para konkurrentëve tjerë në studio.

 

Argjendi në një moment duket se u rrëmbye nga situata dhe guxoi t`i lëshojë duart më poshte belit të Ritvanës gjatë vallëzimit.

 

Ndërsa konkurrentja me kujdes ia largoi duart atij.

TE TJERA

spot_img