HYRJELAJMEBOTATragjike/ E mitura i merr jetën babait të saj, vetëm për t’u...

Tragjike/ E mitura i merr jetën babait të saj, vetëm për t’u bërë e famshme në TikTok

Një vajzë 12-vjeçare ka treguar të gjitha detajet si i mori jeten të atit, një akt i cili erdhi nga duart e saj në një tentativë për të marrë famë.

Sipas mediave të huaja bëhet me dije se 12-vjeçarja u ndihmua nga një shoqe për të ti marre jeten të atin e saj, i cil iishte oficer policie në Santa Catarina në Brazil.

Vajzat e kryen aktin pasi donin të bëhëshin të famshne si Suzane Louise von Richthofen, një grua e cila në vitin 2002 kishte mbytur prindërit e saj të pasur.

Ato kanë pranuar se aktin e kryen duke besuar se do të bëheshin të famshme si Suzan Richtofen, për historinë e të cilës madje, ishin bërë dhe dy filma.

TE TJERA

spot_img