Lajmi i trishtë, ndahet nga jeta politikania e njohur

Fofi Gen nimata, poli tikane në Greqi ka hu mbur je tën në moshën 56-vjeçare.

 

Mediat në vend raportojnë se ndarja e saj nga jeta ka shk aktuar një tr ishtim të madh jo vetëm në botën e po litikës por edhe në shoqëri.

 

Pas 13 ditësh në spital duke luftuar me ka ncerin, 56-vjeçarje ndërroi jetë pasditen e sotme
Presidentja e KINAL u shtrua në spital më 12 tetor dhe kjo bëri që të largohej edhe nga gara për lidershipin e Lëvizjes pas një mandati katër vjeçar

TE TJERA

spot_img