Artan Hoxha: Në Shqipëri ka ardhur programi që përgjon WhatsApp

Përgjimet e rrjeteve sociale dhe celularëve është tema e diskutuar në emisionin Opinion në Tv Klan.

WhatsApp është një nga rrjetet sociale më të përdorura si aplikacion për mesazhe. Por a përgjohet ky rrjet social?

Gazetari Artan Hoxha, i ftuar në emisionin Opinion, tha se në Shqipëri ka ardhur programi që përgjon WhatsApp por nuk është vënë në veprim. Ky program është në duart e shërbimeve të policisë.

“Programi për përgjimin e WhatsApp ka ardhur por nuk është vënë në veprim. Në Shqipëri e përgjon WhatsAppin vetëm skuadrat e posaçme,

të cilat kanë pajisje, ato të afrohen në distancë 100-150 metra, kanë pajisje, e kanë të identifikuar personazhin kë do ndjekin dhe ai e zbardh”, tha gazetari Hoxha.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img