HYRJELAJMEBOTAVetëm pse gruan ia vaksinoi një burrë, i nxjerr nervat guvernatorit me...

Vetëm pse gruan ia vaksinoi një burrë, i nxjerr nervat guvernatorit me shuplakë (VIDEO)

Një incident i paz’akontë është regjistruar në Iran, ku një politikan është dhu nu ar gjatë një evenimenti zyrtar.

Mediat e huaja shkruajnë se një anëtar i Gardës Revolucionare të Iranit go diti me shuplakë një guvernator provincial, teksa ky i fundit po mbante një fjalim në skenë.

I tërbuar për faktin se gruaja e tij ishte vaksinuar ndaj Cov id-19 nga një mjek mashkull, ai u ngjit në skenë dhe god iti fort me shuplakë guvernatorin Abedin Khorram.

U desh ndërhyrja e punonjësve të për të shuar kon fliktin. Pas inci dentit, guvernatori u kthye sërish në skenë për të vijuar fjalimin e tij.

TE TJERA

spot_img