HYRJELAJMEARGËTIMPolicia Durres njoftim te pazakonte: Eshte mbytur nje qen ne rruge.Po bejme...

Policia Durres njoftim te pazakonte: Eshte mbytur nje qen ne rruge.Po bejme maksimumin per zbardhjen e ngjarjes

Policia e Durresit eshte impenjuar plotesisht ne zbardhjen e nje ngjarjeje qe ka ndodhur ne qytet.

Permes njoftimit per shtyp,policia ben me dije se jane angazhuar per te zbardhuer ngjarjen “vr asja e nje qeni rruge”

Njoftimi i Policisë Durrës:

Sot me datën 24.10.2021, Komisariati i Policisë Durrës ështe vënë në dijeni se më datën 22.10.2021, është vr arë një qen në rrugë.

Për këtë ngjarje është marrë kallëzimi dhe Policia e Durrësit është duke e hetuar rastin, në bazë të kallëzimit të marrë dhe sipas pretendimit të ngritur.

Policia e Durrësit është duke ushtruar dëtyren per te bere te mundur sqarimin e rrethanave te kesaj ngjarje per te bere te mundur zbulimin e saj.

Ju garantojme se nga ana e Policise se Durresit, do te vleresohet maksimalisht kjo ngjarje.

Duke ju falenderuar.

Eshte per tu habitur ne fakt sesi per here te pare,vr asja e nje qeni merr kaq shume rendesi,jo se nuk ka absolutisht por ne vendin tone nuk ka patur me pare.

TE TJERA

spot_img