HYRJELAJMEHISTORIA IMEKa gruan të sëmurë me kancer gjiri, bashkëshorti: Mbytesha në vaj, kalova...

Ka gruan të sëmurë me kancer gjiri, bashkëshorti: Mbytesha në vaj, kalova në paralizë

Në kuadër të “Tetorit Rozë”, një muaj gjatë të cilit është në qendër të vëmendjes ndërgjegjësimi ndaj kancerit të gjirit,

një sëmundje prej së cilës sulmohen mijëra gra e vajza. “Ka Një Mesazh Për ty”, rubrika e dashur e emisionit të përhershëm që shoqëron ditën familjare të pushimit,

“E Diela Shqiptare” në Tv Klan, ka një mesazh për të gjithë ju, njësoj si Iliri dhe fëmijët e tij, që kanë një mesazh për bashkëshorten dhe nënën e tyre, Kumrien.

TE TJERA

spot_img