SHKODËR, RRITET NUMRI I FËMIJËVE TË PREKUR NGA COVID-19

Nga Ketjola Gështenja

Numri i fëmijëve të prekur nga Covid-19 ka njohur një rritje kohët e fundit në Shkodër.

Këtë gjë e bën të ditur Manjola Shpori mjeke pediatre në spitalin Rajonal të Shkodrës. Mjekja shprehet se fëmijët e moshave të vogla janë më të prekurit nga COVID-19…

Mjekja thekson se prindërit janë shumë të kujdesshëm dhe i sjellin fëmijët për vizitw sapo shfaqen shenjat e para nga virozat e stinës…

Disa ditë më parë komiteti i eksperteve vendosi që fëmijët mbi 12 vjeç dhe ata mbi 16 vjeç të mund të vaksinohen ndaj Covid-19. Ky vendim u mor për shkak të rritjes së numrit të fëmijëve të infektuar.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img