HYRJELAJMEAKTUALITETStudenti shqiptar zihet keq me mjekun e njohur/ Ju jeni idiotë dhe...

Studenti shqiptar zihet keq me mjekun e njohur/ Ju jeni idiotë dhe nuk ju lëmë të flisni…

Një student i degës së gjuhë-letërsisë ka debatuar me mjekun Gjergji Koja. I ftuar në studion e “Opinion”, studenti iu drejtua Kojës dhe i tha se ata nuk po i kosnideronin studentët dhe se nuk e pranojnë mendimin e tyre ndryshe. Madje studenti shtoi se mjekët mund t’i konsiderojnë dhe idiotë dhe nuk i marrin parasysh fjalët që thonë ata.

 

Pjesë nga biseda:

Gjergj Koja: Shiko, dëgjo njehërë se deri tani është e vetmja gjë gjë që …e vetmja gjë që nuk po dëgjoj është një argument se përse po e refuzoni vaksinën

 

Studenti: Zotëri unë po ju flas me fakte

 

Gjergj Koja: Nuk po dëgjoj, me qetësi…asnjë argument

 

Studenti: Ju kam dëgjuar ju deri tani, ju nuk pranoni mendimin ndryshe, edhe pse nuk ju njoh ju më nxisni urrejtje ndaj jush, pa asnjë arsye

 

Gjergj Koja: Çfarë urrejtje more

 

Studenti: Nuk po më lini të flas, ç’është kjo mungesë respekti, është kjo qasje që…ju jeni idiotë dhe nuk ju lëmë të flisni…

 

Gjergj Koja: Mos të kalojmë në fyerje, me qetësi njëherë…

 

Blendi Fevziu: Mos flisni të dy njëkohësisht.

TE TJERA

spot_img