“Jeni idiotë, nuk ju lëmë fare të flisni”, studenti i “hakërrehet” mjekut në “Opinion”

Një student i degës së gjuhë-letërsisë, ka debatuar me mjekun Gjergji Koja. I ftuar në studion e “Opinion”, studenti iu drejtua Kojës dhe i tha se ata nuk po i konsideronin studentët, pra nuk e pranojnë mendimin e tyre ndryshe.

 

Madje studenti shtoi se mjekët mund t’i konsiderojnë dhe idi’otë dhe nuk i marrin parasysh fjalët që thonë ata.

 

Gjergj Koja: Shiko, dëgjo njehërë se deri tani është e vetmja gjë gjë që, e vetmja gjë që nuk po dëgjoj është një argument se përse po e refuzoni vak’sinën.

 

Studenti: Zotëri, unë po ju flas me fakte. Gjergj Koja: Nuk po dëgjoj, me qetësi… asnjë argument.

 

Studenti: Ju kam dëgjuar ju deri tani, ju nuk pranoni mendimin ndryshe, edhe pse nuk ju njoh, ju më nxisni urr ejtje ndaj jush, pa asnjë arsye.

 

Gjergj Koja: Çfarë urre jtje more?! Studenti: Nuk po më lini të flas, ç’është kjo mungesë respekti, është kjo qasje që… ju jeni idiotë, nuk ju lëmë të flisni…

 

Gjergj Koja: Mos të kalojmë në fyerje, me qetësi njëherë. Blendi Fevziu: Mos flisni të dy njëkohësisht.

 

TE TJERA

spot_img