HYRJELAJMESHOWBIZShpullë, ténsion dhe kèrcénim: Pèrplasje e fortë në Për’puthen, Mikela e “furishme”...

Shpullë, ténsion dhe kèrcénim: Pèrplasje e fortë në Për’puthen, Mikela e “furishme” ndaj Jurgenit (VIDEO)

Në fillim të kësaj jave, pati një për plasje të ash’për mes Mikelës dhe Jurgenit, i cili i tha se “shkon për 5 mijë lekë”.

 

Pas përfundimit të transmetimit, debati mes tyre ka vijuar edhe në prapaskenë. Në Për’puthen Prime janë bërë publike pamjet kur situata agravoi dhe Mikela goditi me shuplakë Jurgenin.

 

Vajza, dukshëm e acaruar, foli me tone të ash’pra duke i thënë: “mos m’u afro, se të vr as”.

 

Mikela: Do të kaloj në ofendime që s’duhet. Kush je ti të më thuash sa shitem unë? Ku ke ti fytyrë të flasësh për mua?

 

E sheh çfarë je? Si vdekësirë je i tëri. Jurgeni: Je shumë e mirë. Mikela: Jam unë shumë e mirë?

 

Pas kësaj e godet me shuplakë dhe largohet. Mikela: Mos mu afro, se të vr as.

 

Jurgeni: Jam shumë i qetë. Vetëm shihe këtu. Femrat duhet t’i vlerësojmë dhe të na shtypin.

 

TE TJERA

spot_img