“Gruaja me rreh mua e fëmijët, dashnorët më dalin me…”, 40 vjeçari i përlotur: Më mori paratë, por ende e dua

Një 40-vjeçar nga Berati, in valid, Lefter Ruku, rrëfeu për emisionin ‘Me zemër të hapur’ bre ngën e tij më të madhe.

 

Ai tregon se si hu mbi martesën, pa surinë dhe prej gushtit nuk takon 3 fëmijët e tij.

 

Pas 15 vitesh martesë ai tregon se bashkëshortja e tradhtonte dhe e rihte aq sa e përzuri nga banesa që ai kishte blerë me paratë e marra si dëmshpërblim nga një aksident.

 

Të njëjtin fat patën dhe pasuritë e tjera të tij. Përveçse mbeti pa para dhe pa strehë Lefteri kërcënohet nga të da shurit e ish-bashkëshortes.

 

TE TJERA