(Video) “Pse bëni shenja pas krahëve? Bëre gabimin e jetës!”, si nis sherri që e mori vesh gjithë Shqipëria

134

“Pse më bëni shenja pas krahëve të mi”, ky ka qenë motivi i she rr it ban’al mes mësueseve të shkollës “Andon Zako Çajupi”: asaj të Letërsisë Elida Qenami, 46 vjeç, dhe asaj të Historisë Domenika Toptani, 53 vjeç.

She rri ngjan me një film aksion. Mësuesja Elida Qenami ka deklaruar se gjithçka ka nisur një javë më parë në ambientet e shkollës kur e ka ndaluar Domenika, e cila i ka kërkuar llogari se “përse e shajnë pas krahëve”.

Injorimi nga ana e mësueses së Letërsisë ka bërë që ajo e Historisë të acarohet dhe t’i kthehet me ofendime, madje duke hyrë në detaje personale si divo’rci.

Lexo edhe:   Aksident me motor, ndërron jetë këngëtari shqiptar