“U bërë ti mo plehrë”, Lulzim Basha bëhet “trim” me rivalin politik, gallatë dhe ironi në Parlament

95

Debate, akuza dhe kundërpërgjigje mes kryetarit të PD-së, Luzlim Basha dhe deputetit të PS-së, Eduard Shalsi.

Teksa ky i fundit ironizonte sjelljen e opozitës për kërkesën e kësaj të fundit ku kërkonte më shumë minutazh, ka ndërhyrë nga vendi i tij zoti Basha, ku i është kundërpërgjigjur socialistit.

Shalsi: Dy javë më parë kur mora fjalën, nuk fola për temën. Edhe sot fatkeqësisht do të doja të flisja për buxhetin, ndërkohë që ndeshim në skena të tilla si e sotmja.

Tema e diskutimit ishte tjetër, por u ndjeva i obliguar disa gjëra. Në këtë sallë kam që në 2009, ku ka shumë skena vul gare dhe bana’le që do doja ti shmangim.

Dëgjova një pishtar të PD, por unë di të komunikoj me një pjesë prej jush. Kaherë edhe kur nuk kemi rënë dakord, asnjëherë s’kemi qenë të papëlqyeshëm me njëri-tjetrin.

Lexo edhe:   Deputeti i Lulit që tha se qeraste ‘fëmrat’ me uiski, lëshon perlën e radhës: Sot po lyeja shtëpinë dhe…