HYRJELAJMELIFESTYLE“Të hënksha nëna rrushin”, pediatrja e njohur shqiptare ka një thirrje për...

“Të hënksha nëna rrushin”, pediatrja e njohur shqiptare ka një thirrje për gjyshet: Nuk duhet ta bëni më këtë gjë me fëmijët

Nuk është e pazakontë që gjyshet, apo dadot, t’i puthin fëmijët në vende intime. Pedofili e cilësoi pediatrja Lira Gjika këtë gjest ndaj fëmijëve, e ftuar në emisionin Java në Dritare TV.

“Ne e kemi në traditë. Është shprehja e famshme: të hënksha nënë rrushin. Kjo është pe do f ili dhe asnjë njeriu nuk i bën përshtypje.

Dadoja e përdor djalin si një objekt s ek s u al. Duhet t’i kërkojë falje fëmijës. Askush nuk duhet ta prekë pa leje fëmijën, madje as nëna.

Nëna duhet t’i marrë leje fëmijës para se ta puthë. Jo ti trajtojmë fëmijët si sende që na kënaqin ne. ka rregulla për sjelljen ndaj fëmijëve. Ky është një problem serioz që duhet trajtuar me kujdes”, u shpreh zonja Gjika në Java në Dritare TV.

TE TJERA

spot_img