Mërzitet Floriana Garo: 6 burra që të mos lënë një grua të flasë, unë këtu kam parë

E ftuar në emisionin “Opinion” mbrëmjen e së enjtes Floriana Garo u shpreh e pakënaqur nga sjellja e burrave të pranishëm në studio, të cilët për më shumë se 45 minuta nuk i mundësuan që ajo të merrte fjalën.

 

Sapo drejtuesi i emisionit i është drejtuar për të folur, Garo ka shprehur pakënaqësinë e saj:

 

Fevziu: Prite pak gjatë, shpresova që Batoni do tregohej më gentleman.

 

Garo: 6 burra që të mos lënë një grua të flasë, unë këtu kam parë në “Opinion”. Dhe nuk është mirë kjo, për të gjithë ju.

 

Zheji: Rama do ja kishte dhënë 6 herë më shumë fjalën…

 

Garo: Nuk ka asnjë lloj xhentilese, e kam parë vetëm tek Dr. Berisha që më ka lënë të flas kur kam dashur të shpreh mendimin tim.

 

Fevziu: Nuk do të thotë që Basha s’të ka lënë?

 

Garo: Unë po flas për marrëdhënien që kam patur me zotin Berisha dhe me zotin Basha, mund të flas nga eksperienca ime e shkurtër në PD, madje do doja të sqaroja disa gjëra edhe për pozitën time.

 

Unë vij nga një familje që ka qenë e majtë.

 

Fevziu: Ç’do me thënë e majtë? Keni votuar të majtën?

 

Garo: Familja, jo unë vetë. Unë kam krijuar bindjet e mia me kohën dhe bindjet e mia janë kthyer djathas. Më shumë është përforcuar kjo bindje në Zvicër dhe me dëshirën për ndryshim unë erdha për të dhënë kontributin tim./Opinion.al

TE TJERA