‘Nëse nuk m’i përmbush dëshirat e mia s*ksuale…’, Fifi dhe Graniti flasin hapur

259

Graniti dhe Fifi nuk ndahen në asnjë moment nga njëri-tjetri. Së fundmi, dyshja kanë diskutuar rreth se ksit.

 

Fifi e ka pyetur se sa të rëndësishëm e konsideron seksin në një marrëdhënie. “Për mendimin tim se ksi është 5 minuta, por puna është te dashuria. Kur ta bësh se ksin me ndjenja ajo është shumë shumë gjë e madhe”, është përgjigjur Graniti.

 

Ai ka shtuar se nëse femra që dashuron nuk do i përmbushte dëshirat e tij sek suale, atëherë do diskutonin për të gjetur një zgjidhje.

 

“Nëse femra që unë dashuroj nuk përmbush dëshirat e mia sek suale atëherë mund të jetë problem, por do provoja dhe do diskutoja për të gjetur një zgjidhje ideale për të dyja palët”, ka thënë futbollisti.

Lexo edhe:   Foto/ Kushërira i zbulon sekretin dhe bashkëshortin biznesmenit gay nga Shqipëria