Tre ditë pasi u martuan, burri “dajak” gruas sepse shpenzuan shumë për dasmën

123

Vetëm tre ditë pas dasmës dhe fillimit të bashkëjetesës një burrë ka keq trajtuar gruan e tij në Itali.

Arsyeja, shpenzimet e larta ende të pa paguara të dasmës përfshi këtu dhe DJ.

Gruaja është keq trajtuar nga bashkëshorti gjatë një zënke për menaxhimin e parave të çiftit.

Zënka fillestare rezultoi në një gjuajtje kundrejt bashkëshortes e cila përfundoi me mavijosje në trup dhe gërvishtje në krah.

Mbi ngjarjen ka reaguar edhe Shefi i Policisë së Reggio Calabria teksa ka paralajmëruar burrin te mos vijojne me te tilla gjera.

Lexo edhe:   25-vjeçarja mbipeshë ka me mijëra ndjekës që paguajnë për ta parë duke ngrënë