“Lajmet në orën 15:00, në 19:00 errësirë”/ Dimër pa drita? Edi Rama: Do i kisha rënë shkurt, bëhuni gati!

121

Kryeministri Edi Rama është pyetur nëse do të ketë shkëputje energjie gjatë dimrit për shkak të krizës energjitike. Ai theksoi se nëse do të ishin para këtij fakti, atëherë do t’i kishte rënë shkurt.

- PUBLICITET -

Rama tha para gazetarëve se qeveria po mundohet se si të shpëtojë konsumatorët nga furtuna.

“Nëse do të ishte dimër pa drita do i kishim rënë shkurt; bëhuni gati. Lajmet vetëm në orën 3 dhe në 7 errësirë dhe s’do të diskutonim këtu.

Po diskutojmë që të mbrojmë konsumatorët që të mbrohen nga furtuna. Mbyllja e dritave do të ishte kollaj fare. S’po kërkoj që dikush të më qajë hallin mua, por po kërkoj që të vendoseni në vend të shtëpisë së madhe.

Sot Britania e Madhe po kërkon një plan kufizimesh. 40% e ka rritur çmimin Italia në faturë. Kryeministri italian tha; ky nuk është çmimi real, një pjesë e subvencionin shteti.“, tha Rama.

Lexo edhe:   “Qeveria do të paguajë një për një të gjithë banorët”, kryeministri Rama jep lajmin e madh, por ka edhe një merak