Që të mos përfundosh në divorc, kjo është mosha e duhur për t’u martuar

181

Keni apo nuk keni mend të martoheni ne do ju japim përgjigjen për pyetjen më të shpeshtë që qarkullon nëpër tavolina miqsh apo familje.

Nicholas H. Ëolfinger, sociolog në univesitetin e Utah ka analizuar të dhënat nga viti 2006 deri në 2010-ën dhe ka zbuluar moshën më të mirë për t’u martuar, me qëllim shmangien e divorcit. Sipas rezultateve nga 25 deri 32 vjeç do të ishte momenti më i mirë për të kurorzuar lidhjen.

Për të qenë pak më preciz rezultatet kanë treguar që nëse martesa ndodh para moshës 20 vjeç shanset për divorc janë rritur 30% më të larta, nëse merret si vendim nga mosha 20-24 vjeç atëherë shanset janë 20% për dështim. Ndërsa po të vendosni kurorë pas moshës 35 vjeç shanset për t’u ndarë janë 19%.

Informacionin ua dhamë, se çfarë bëni me të është zgjedhja juaj.

Lexo edhe:   Njihuni me hallet që ”vuan” çdo grua gjatë verës