Gazetari informon Çuçin për “miellin” e kapur në Podgoricë, ministri habit me përgjigjen: Nuk jam në dijeni

163

PJESË NGA BISEDA:

Artan Hoxha: Numri i “eleminimeve” nuk reflekton situatën, a është në dijeni se autoritetet malazeze kanë kapur një trajler me 300 kg “mall”. Është qisternë e modifikuar…

 

Çuçi: Sivjet nuk është kapur asnjë gomone me lende te ndaluara në Itali. E di shumë mirë ti Tani se është korrja e dytë kjo. Je ekspert i kësaj pune. Ti ke thënë vetë që çmimi është rritur. Kjo reflekton tregun. Ju ftoj të bëjmë një debat vetëm për këtë punë.

 

Artan Hoxha: Interesohuni për Podgoricën se është grup i fuqishëm dhe kanë përdorur një metodë të re.

 

Çuçi: Kjo tregon se jemi efikas, se grupet po kërkojnë forma të reja.

Lexo edhe:   Rikthehen reshjet e dëborës në Shqipëri, sa do vijojnë temperaturat nën zero