“I organizova festë vajzës pasi u nda nga ai idioti”, Milaim Zekës s’i del inati me Seldin e Big Brother

Milaim Zekës nuk i del “e keqja” me Seldi Qalliun: I organizova festë vajzës pas ndarjes nga ai idioti!

 

Gazetarit nga Kosova Milaim Zeka, duket se nuk i ka dalë ende inati me ish-dhëndrin e tij, Seldi Qalliun, i cili ishte i fejuar Dafinën, vajzën e gazetarit.

 

Seldi dhe Dafina qëndruan 5 vite të fejuar, por lidhja e tyre mori fund në vitin 2016.

 

Në media Seldi u shpreh në atë kohë se gjithçka ishte mbyllur me konsensus.

 

Gjithsesi Milaim Zeka nuk e ka harruar ende ndarjen e vajzës së tij nga Seldi.

 

Në emisionin “Bardhezi” ai ka thënë se ka festuar me vajzën e tij ndarjen nga Seldi, të cilin e ka etiketuar “ai idioti”.

TE TJERA