Snajperi i RENEAS… Artan Hoxha jep versionin se si humbi jeten Aldi Rama

Gazetari Artan Hoxha, i bindur thotë se Aldi Rama nuk është qëlluar nga Policia por mundësia më e madhe është që ai ta kete bere vete aktin e rende. Këtë e tregon sipas tij dhe shenja që 21 vjeçari kishte në kokë.

 

Nuk le ate plage nese mund te jete qelluar nga RENEA ka thënë gazetari, pai po te ishte ashtu do te kishteplagë me të madhe dhe kjo nuk përputhet me plagën që Aldi Rama ka në kokë.

 

Madje, sipas Artan Hoxhës, Aldi Rama mund të jetë qëlluar aksidentalisht rreth 1 orë e gjysmë para se të gjendej nga forcat speciale buzë një kanali.

 

 

TE TJERA