Skandal ne Theth… deputetja e Shkodres Greta Bardeli publikon pamjet e trishta

425

Postimi i Greta Bardeli ne Facebook:

Shkolla 9-vjeçare në Theth, njësia administrative Shalë, ende nuk është e hapur!

Fëmijët në këtë zonë nuk mund të jenë njësoj si nxënës të tjerë në qendrën e qarkut Shkodër që kanë filluar mësimin!
Prindër, nxënës, banorë sëbashku me administratorin e njësisë, po ngrenë zërin për këtë fakt!

I bashkohem zërit të tyre, me cilësinë e përfaqësueses në Kuvend, që sa më parë të merren masat për zhvillimin e orëve të mësimit dhe gjendja ti kthehet normalitetit! Nxënësit e Thethit kërkojnë arsimim dhe nuk ju duhet asnjë lloj justifikimi i institucioneve! Sa më parë!

 

 

 

Lexo edhe:   LULE DHE QIRINJ PARA KUVENDIT: RAMA VDIQ!