“Më dridhet krevati, ndodh prej dy vitesh!”, 49-vjeçari shqiptar ankohet, policët s’e besojnë atë që dëgjojnë

158

Një 49-vjeçar ka lënë pa fjalë Policinë e Tiranës me kallëzimin e tij, që në të vërtetë nuk ka zgjidhje. Burime policore të gazetës Si shpjegojnë se të vërtetë e morën shënim denon cimin e shtetasit A.T, po për shkak të mungesës ligjore nuk dinë si të veprojnë.

A.T. vuan nga pagjumësia, shpesh ka probleme me tensionin dhe ky problem është kthyer në makth për të. Sidoqoftë, burri dyshon se pas gjithë kësaj mund të gjendet dikush tjetër që ia vështirëson mbrëmjen qëllimisht. A.T. tha në polici: “Gjatë natës, në dhomën ku fle, ndiej lëvizje të krevatit.

Nuk e kuptoj nga vijnë këto shqetësime. Paraqitem sot para policisë, pasi dua të bëj kallëzim si më poshtë. Shqetësimet e vazhdueshme më ndodhin në njërën nga dhomat. Krevati ka vibrime.

“Policia thotë për gazetën Si se banesa e burrit gjendet në katin e dytë të një pallati dhe se faktet që burri denoncon nuk ekzistojnë, pasi dyqani nuk kryen asnjë aktivitet pas orës 19:00.

Nga ana e tij, 49-vjeçari këmbëngul se ndaj tij po aplikohet një metodë për ta lënë pa gjumë dhe për ta stresuar. Agjentët e pyesin kallëzuesin nëse ka dridhje krevati gjatë orëve të mëngjesit. Ai përgjigjet: jo.

Burri vazhdon e flet: “Ndodh pikërisht në momentin kur mua më zë gjumi. Më zgjojnë me dr idhje krevati. Ngrihem menjëherë dhe krevati nuk dridhet më. Sapo shtrihem për të fjetur, më zgjojnë përsëri me dr idhje krevati. Kjo situatë e përnatëshme ndodh derisa zbardh dita.

Kam dy vite kështu, është i vazhdueshëm dhe i përditshëm. Është një metodë presioni që mua të më mbysë ankthi nga pagjumësia.

Lexo edhe:   Nuk kemi asnjë kafshatë bukë, s’ hyjmë dot na shtëpi, kemi…