“Të q***** shtetin, plot e kam h*krin”, adoleshentët bëjnë VIDEO mbi makinën e Policisë së Shtetit

Dy ditë pasi Aldi Rama i mori jetën një efektivi Policie, dy të rinj shfaqen në një video të regjistruar vetë prej tyre duke u ngjitur mbi një makinë policie.

“Të q****a shtetin” është kënga që dëgjohet në sfond, ndërsa dy adoleshentët hipin mbi makinë dhe regjistrojnë veten.

Kjo video që nuk dihet se në cilin qytet është regjistruar, por mund të gjendet lehtësisht nga targa e makinës së Policisë, është publikuar në rrjetet sociale nga dy adoleshentët.

 

TE TJERA