Përcillet në banesën e fundit Aldi Rama, në cermoninë mortore morën pjesë vetëm… (video)

345

21-vjeçari, Aldi Rama, i cili i mori jeten nënkomisarin Saimir Hoxha dhe më pas vetes është përcjellë për në banesën e fundit në Durrës. Ai do të varroset në varrezat e “Kodër Arapaj” të qytetit bregdetar.

Arkëmorti ka dalë nga banesa e së ëmës, në zonën e plazhit në Durrës. Mamaja e Aldi Ramës hapi sot dyert e mortit për të birin, ndërsa një makinë policie patrullonte pranë banesës së saj për të shmangur trazirat që mund të ndodhnin.

Pjesëmarrës në varrim kanë qenë kryesisht të afërm të nënës së tij.

Lexo edhe:   Fluks pushuesish në Velipojë