Lule të bardha dhe paketë cigaresh në tavolinën ku ulej nënkomisar Saimir Hoxha. Sot është bosh…

Një buqetë me lule të bardha, një kornizë me foton e tij e lidhur me një shirit të zi, e një paketë cigaresh me çakmak!

Këto janë sendet që kolegët kanë lënë në tavolinën ku ulej çdo ditë për të nisur punën Saimir Hoxha.

Një ditë pas përcjelljes së tij për në banesën e fundit, pasi humbi jetën në krye të detyrës, kolegët kanë vendosur që ta kujtojnë ndryshe 44-vjeçarin.

TE TJERA