Skema djăllëzôre në kryeqytet: Infermieria grabiste kartat e pacientëve të sëmurë

92

Një infermiere ka rënë në pran gat e policisë së kryeqytetit, pasi iu vidhte kartat e identitetit pacientëve në spital, për t’i përdorur për kredi.

Policia e kryeqytetit ka zbardhur këtë skemë mashtrimi, ndërsa ka arre stuar edhe një shitëse, e cila merrte kredi në emër të pacientëve, për të blerë pajisje në dyqanin ku punonte.

Gjithashtu, policia ka sekuestruar edhe pajisje të ndryshme elektroshtëpiake, me vlerë rreth 40 000 000 lekë.

Lexo edhe:   Detaje të trishta! Motra sapo ishte kthyer nga Gjermania, vellai i merr jetën në Shkodër dhe e mban 3 ditë në shtëpi