Ja si këndonte 18 vite më parë Ledion Liço tek “Ethet e së Premtes”

“Ethet e së premtes” kanë qenë një prej emisioneve me audiencën më të madhe në Shqipëri, Kosovë dhe kudo ku ka pasur shqiptar.

Shumë këngëtar që më vonë korrën suksese në muzikë janë kaluar njëherë në filtrin e “Etheve”. Por jo të gjithë ndoqën rrugën e muzikës teksa një prej konkurentëve Ledion Liço mori një drejtim tjetër, jo në atë të muzikës por në prezantimin e spektakleve.

Ledion Liço rreth 18 vite u vendos përballë mikrofonit të “Etheve” duke konkuruar në një prej audicioneve nëpër rrethet e Shqipërisë. Ai këndoi këngën “Hoë You Remind Me” të Nickelback në një performancë vetëm me vokal .

Juria përbëhej nga 5 persona ku balanca votoi për të lejuar Ledionin të kalojë në fazë tjetër me disa problem teknike. Megjithatë Alfred Kacinari si një nga anëtarët më cinik të jurisë atë kohë u shpreh se: “nëse do ta kisha unë në dorë balancën nga unë do të kishe një jo”. Lico konkuroj dhe në fazën tjetër por pa shkuar më larg se aq./ Kryefjala.com

TE TJERA