Rituali i panjohur në Sheshin Skënderbej, habiten qytetarët. Njxerrin celularët dhe filmojnë direkt

175

Pamje te veçanta jane shfaqur pasditen e sotme ne sheshin Skënderbej nga të cilat kanë mbetur të habitur disa kalimtarë .

Ky ritual është i panjohur ne vendin tonë ndaj ka ngjallur kuriozitetin e shumë shikuesve.

Qytetarët kanë mbetur të habitur, ndërsa shumë të tjerë kanë përfituar që ti regjistrojnë pamjet.

Në video shihen disa burra me veshje që i përkasin vendeve arabe të cilët kanë zgjedhur nëpërmjet këtij interpretimi të dhurojnë “një shfaqe” të veçantë për kalimtarët.

https://m.facebook.com/newsbomb.al/videos/2968107840068555/?t=3

Lexo edhe:   Ky person thotë se UFO’t kanë zbritur në Shqipëri. Ja historia e tij