Ritvana i shkruan gjatë takimit, Argjendi puth Mikelën. Momenti kur nuk e dinin se po filmoheshin (Pamjet)

162

Argjendi dhe Mikela ishin tepër të afërt gjatë takimit të tyre, por kishte diçka më shumë kur mendonin se u fikën kamerat. Në një moment, Argjendit i erdhi një mesazh nga Ritvana, dhe i tha Mikelës se kush i kishte shkruajtur.

 

Menjëherë pas mesazhit, u hodh në krahët e Mikelës duke u dhënë dhe një puthje pranë gjoksit. Mikela e kalon me të qeshur këtë situatë duke i thënë: “Në një moment kaq romantik më kujton Ritën?”

 

Ndërsa në studio, Ritvana shpjegoi se i shkruajti Argjendit për fotografitë që kishin bërë pasi donte ti postonte në rrjete sociale.

 

 

 

Lexo edhe:   ‘Mark mbaj gruan se je dhe burrë zakoni’, Rudina i kthehet komentueses: Ai nuk ka…