Pema që po i çm end të gjithë në Shqipëri, shume pak ia dine emrin, e njohet ju?

172

Nje foto e tille ka sjellur nje lum me komente dhe te gjithe japin shpjegimin e tyre se cfare lloj peme eshte.

 

Kjo peme eshte fotografuar ne fshatoin Plepas dhe njerezit japin komente te ndryshme per emrin e pemes.

 

Disa komentojne se eshte nje kumbull e disa nje thane por disa te tjere thone se eshte kulumri.

 

Po ju a gjeni dot cfare peme eshte?

Lexo edhe:   3 ushqime që shqiptarët i konsumojnë, por që janë të ndaluara në Amerikë