Xhusepe i ‘Përputhen’ na habiti: Ja pse s*ksi është më i mirë pas moshës 50 vjeç

117

Xhusepe, ish-konkurrenti i “Përputhen +40” ishte i ftuar sot në “Shqipëria live”, ku po diskutohej mbi jetën intime. Sipas Xhusepes mardhenia intime është më i mirë pas moshës 50 vjeç dhe ka arsye pse.

- PUBLICITET -

 

“Pas moshës 50 vjeç kisha më shumë dëshirë per intimitet  sepse i kisha punët në vijë. Se ksi nuk do të kesh probleme në tru. Pas moshës 50 vjeç isha më i qetë, kisha rregulluar jetën time”, tha Xhusepe.

Lexo edhe:   ‘Do zgjeroj familjen’, Xhensila zbulon se...