Alketa Vejsiu merr pyetjen më të tmerrshme të mundshme nga ndjekësit dhe…

150

Pas disa ditëve pushimesh në Londër, Alketa Vejsiu kishte kohë të lirë sot t’u përgjigjej disa pyetjeve të ndjekësve, por në raste të tilla jo të gjitha pyetjet janë dashamirëse.

Megjithëse shumë prej tyre nuk ishin pyetje, por shprehje të respektit për moderatoren dhe punën e saj për karrierën e gjatë.

Por mes tyre kishte edhe pyetje provokuese, si kjo nga një ndjekëse që e pyet se sa njerëz ka shkelur me këmbë, për të arritur këtu ku është! Edhe pse pyetje e tmerrshme, Alketa vendosi t’i përgjigjej.

“Ua çfarë pyetje e tmerrshme. As nuk kam shkelur dhe as kam bërë kompromise ndonjëherë. Jam mbështetur te talenti, te përsosja e aftësive, te pasurimi me dije, te konkurrenca me veten dhe te puna!”, përgjigjet Alketa Vejsiu.

Lexo edhe:   O tra.fikante! Postoi foto vetëm me reçipeta, nusja e Berishës fshin komentet në Instagram