Plàs keq mes Mikelës dhe Adës: Mos më trego léshtë e kokës se të ngre në ajër!

Mikela dhe Ada janë përfs hirë në një debat të ashpër në studio. Gjithçka nisi nga fakti që Ada shkoi me libër në takimin me Brunon.

Gjatë debatit, vajzat gati patën përplasje fizike, por Bruno u ngrit në këmbë për t’i ndarë në mënyrë që debate të mos agravonte.

Mikela: Do ti mbushësh mendjen publikut se nuk jam kështu, që jam më shumë.
Ada: Nuk dua të të flas fare.
Mikela: Je in jorante fare.

Ada: Je ti injorante.
Mikela: Ke ardhur këtu, debate me njerëzit. Idiote fare, o zot i madh.

Ada: Ta nxjerr unë jashtë apo…
Mikela: Mos më kthe mua kurrizin.
Ada: Po nuk je askush.

Mikela: Qe pe se do të të k ap për l esh k o ke.
Ada: Mos më trego mua lesht e kokës se jam e vogël po të ngre në ajër.
Bruno: Jeni femra, rrini urtë.

TE TJERA