“Kaq pak vlen jeta?” Braçe i shqetësuar, tregon çfarë ndodh në mes të ditës në…

139

Ish-zv.kryeministri Erion Braçe ka ngritur një problem që e shqetëson në mes të ditës. Sipas tij, në një zonë të populluar të Tiranës lëvizin dy vinça.

 

Braçe shkruan se me këtë aksion në mes të ditës rrezikojnë si punëtorët edhe kalimtarët që kalojnë aty poshtë.

 

REAGIMI I PLOTE:

Tani;

 

Dite te diele, ne mes te dites dhe, me njerez qe levizin ne zonen me te populluar, poshte dy pale vincave e ku njeri po ndihmon te zgjatet tjetri!

 

Kaq pak vlen jeta?

 

Per ata punetoret aty lart e per cdokend qe leviz poshte;

 

Madje dhe per ata qe banojne ne pallatet ngjitur!

 

Lexo edhe:   PASURIA “FUNDOS” GJYQTAREN E APELIT SHKODËR