Konkurrentja e PërPuthen del zbùluar që flet ende me ish-in: Ishalla të nxjérrin që andej që të të kàp unë…

86

Personazhet e Për’Puthen sa vijnë e térhéqin gjithnjë e më shumë vëmëndjen ndjékësve e fansave të zjàrrtë të programit me deklarat e tyre.

Së fundmi ndòqën takimin e shumëpritur të Mikelës dhe Brunos, takim ky që la shumë vënd për diskutime në studio, por ende të pasqaruara.

Gjatë takimit, Mikela rréfen historinë më zhgénjyese të jetës së saj, bashkëjetesën të cilës i dha fund vetëm pesë muaj përpara së të bëhej pjesë e emisionit Për’Puthen.

Ajo pohon se ish i fejuari i saj ka qenë i vetmi mashkull që Mikela ka pasur në jetë.

Ajo është njohur që studente me të dhe kanë qëndruar në një lidhje 6-vjecare sëbashku.

Fund lídhjes së tyre i dha Mikela kur zbùloi tràdhtinë e të fejuarit, madje ajo thékson se pas kësaj ajo pati një debàt të fortë edhe me personin e tretë që gjeti vend dhe hyri në mesin e tyre.

Mikela tregon se nga zhgénjimi i madh që ka pësuar në jetë e ka shumë të vështírë të nisë një mardhënie të re dhe t’i besojë sërish një mashkulli tjetër.

Por sot ajo ruan marrédhénie shoqërore me ish të fejuarin, madje tregon se kur ai e ka shikuar si pjesë e programit e ka telefonuar dhe i ka thënë “shpresoj të të nxjérrin që javën e parë nga aty”.

Kjo mardhënie e Mikelës me ish të fejuarin e saj nuk i ka pëlqyer aspak Brunos i cili shpesh i kërkon Mikelës të ketë pak më shumë respekt për djemt konkurentë në studio.

Në fund të fundit pse duhet ta nxjérrin Mikelën nga programi, që të jetë e lirë për ish të fejuarin e saj?!

Por Mikela nuk ndalet me kaq, ajo pohon se i është falënderuese atij sepse ai e ka mësuar shumë në jetë, bashkë janë rritur ndaj sot nuk ia kthen dot shpinën aq lehtë.

Lexo edhe:   U pa me makinën e oligarkut Ziyad Manasir, Elvana Gjata e lumtur, mesazhi për arabin: Një natë e paharrueshme