Të qeshura me ‘lot’ në orën e 5:40, deputeti i Lushnjes zgjon sallën e parlamentit (VIDEO)

327

Deputeti i Lushnjes Sajmir Korreshi duke analizuar situatën e vështirë dhe mjerimin e familjeve shqiptare sipas tij, gjatë diskutimit kur ora shënonte 5:40 e mëngjesit ka ‘zgjuar’ nga gjumi deputetët të cilët kanë filluar të qeshurat me ‘lot’.

 

Për më tepër shikoni videon.

 

Lexo edhe:   Të bardha apo të zeza? Ngjyra e atleteve po ‘çmènd’ rrjetin, po ju si i shihni?