Hermes Nikaj flet për herë te parë pas arrestimit të bujshëm

Hermes Nikaj, gazetari i njohur shqiptar i cili prej disa vitesh ka qenë pjese e RTV Ora, pas arrestimit të bujshëm të rreth dy viteve më parë ka vendosur të flasë për herë të parë publikisht të gjitha të vërtetat e lajmeve.

 

Ai ka zgjedhur të rrëfehet ekskluzivisht në EXPULS nga Ronaldo Sharka në RTV Ora, dhe emisionin e plotë do keni mundësi ta ndiqni ditën e shtunë, 18 shtator në RTV Ora dhe social media.

TE TJERA