Rikthehet Tom Doshi dhe bën kërkesën e papritur për qytetarët

Menjëherë pas zgjedhjeve të 25 prillit, dhe fitimit të mandatit të deputetit, pasi bëri aleancë me Partinë Socialiste, Tom Doshi dha dorëheqjen.

Mirëpo, pak orë më parë Doshi është bërë i gjallë përmes një postimi në Facebook.

Ai i ka kërkuar të gjithë audiencës që të ndjekin faqen zyrtare të Partisë Social Demokrate. Mos ndoshta ky ishte një paralajmërim që ai mund të rikthehet?

TE TJERA