Nuk do e besoni dot se çfarë pune po bën ish-kryeministri Meksi

353

Ish-kryeministri i parë i Partisë Demokratike, Aleksandër Meksi, i cili qëndroi në krye të qeverisë nga 13 prilli 1992 deri në 11 mars 1997, vijon të jetë shumë aktiv në jetën e tij.

Edhe pse tashmë është 82 vjeç, vitet duket se i kanë pleqëruar vetëm trupin dhe jo mendjen, pasi ish-kryeministri po punon për një tjetër projekt.

Ai ka treguar me anë të një psotimi në rrjetet sociale se po punon për botimin e librit të Kosta Biri, i cili flet për arvanitasit, teksa thotë se ky është libri më i mirë për arvanitët.

“Libri mè I mirè pèr arvanitet…nga Kosta Biri (1899-1980)..arvanitas…kryearkitekt I Athinèsp, shpresoj se do botohet ne Shqipèri”, skruan Meksi.